Foredrag om Tvillingefuglene og/eller Engleløgnen

Det er top-inspirerende at møde sine læsere. Derfor kommer jeg gerne ud på skoler eller biblioteker og holder dialogiske foredrag om skriveproces, ideer og temaer i mine romaner.

Workshop 1

Tvillingefuglene  (Målgruppe: ca. 11-14 år )

Hvordan kommer man til at skrive en historisk roman, når man faktisk ikke er særlig god til historie?

Hvor kommer ideerne fra? Mon jernaldermennesker havde de samme følelser og ønsker som os og var der de samme problematikker ift. venner/kærester/familier?  Hvad er universelt i vores liv?

Jeg fortæller  om skriveproces og ideer,  om Frigg, Ulf og Eirik, deres oplevelser og tanker.  Vi snakker om familiefølelser, venskaber og det at høre til.

Og måske kan vi snakke lidt om at skrive en bog sammen med sin datter.

Foredraget kan indgå i et tværfagligt dansk/historie forløb og kan vinkles i forhold hertil.

45 minutter

Pris: Send en mail til post@kirstenwandahl.dk og fortæl, hvor og hvornår I ønsker workshoppen afhold. Så vender jeg tilbage med en pris hurtigst muligt.

Engleløgnen  (Målgruppe: ca. 12-16 år)

Hvordan kan man være ensom blandt så mange mennekser og hvordan kan man overkomme en ubegribelig og stor sorg.  Hvordan finder man modet til at elske igen, når man har mistet? Hvordan finder man ind til sig selv, når man bare ved, man er helt forkert?

Er Engleløgnen en roman, der skriver sig ind i en LGBT-sammenhæng eller er der et mere universelt aspekt om ungdomslivet på spil?

Jeg fortæller om skriveproces og inspiration ift. Engleløgnen, om Martha og de mennesker, der svæver omkring hende, om de svære udfordringer  og om at komme igennem livet, når det er sværest.

Foredraget kan indgå i et danskfagligt forløb eller i et tværfagligt dansk/samfundsfagligt forløb

45 minutter

Pris: Send en mail til post@kirstenwandahl.dk og fortæl, hvor og hvornår I ønsker workshoppen afholdt. Så vender jeg tilbage med en pris hurtigst muligt.