Privatundervisning i dansk og læsning

 

Undervisning i dansk, i læsning  samt eksamenskurser og sproglig coaching.

Undervisningen foregår normalt 1:1  og tager udgangspunkt i dine sproglige behov.  Jeg lægger vægt på at undervise i en tryg og uformel atmosfære.

Måske har du brug for at blive bedre til at tale på dansk eller for udtaleundervisning, for at lære flere ord eller blive bedre til dansk grammatik og/eller læsning. Eller måske skal du til danskeksamen som selvstuderende, men mangler træning. Det kan også være, du behøver sproglig coaching til at skrive en opgave på din ungdomsuddannelse eller noget helt femte. Eller du/dit barn har brug for læseundervisning.

Skriv en mail til post@kirstenwandahl.dk så aftaler vi en tid til en gratis forsamtale, hvor vi finder vi ud af, hvad du har brug for.

Honorar :

Prisen afhænger af, om du selv eller et firma betaler for undervisningen.  Prisen afhænger også af, om du er voksen eller barn (under 13 år) og af, om du vil undervises sammen med en kammerat eller en eller flere kolleger, som er på samme niveau som du selv.

Så kontakt mig og fortæl,  hvad du ønsker og om dit firma betaler. Fortæl mig også, om du er studerende, arbejdsløs eller om du er forælder til et barn under 13 år.  Så sætter vi et Zoom-møde op og jeg sender jeg dig et prisforslag så hurtigt som muligt.